Societate

Îi face plângere penală președintelui CJ Gorj

Prefectul liberal al județului Gorj, Iulian Popescu, a făcut documentele necesare pentru a-i face plângere penală președintelui social-democrat al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, a anunțat, la sfârșitul lunii ianuarie, că a întocmit un plan de control pentru anul 2024, fiind prioritizate UAT-urile unde nu s-au mai făcut verificări de mult timp.

În capul listei a fost pus Consiliul Județean Gorj, pe motiv că n-a mai avut un control serios de la Revoluție încoace.

Consiliul Județean Gorj a refuzat controlul dispus de prefectul de Gorj. În aceste condiții, Iulian Popescu l-a amendat cu 5000 de lei pe președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Acum, prefectul liberal al județului anunță că a făcut documentele necesare pentru a-i face plângere penală șefului social-democrat al județului.

“Au refuzat orice măsură de control, nu au pus la dispoziție niciun document. Avem toate hârtiile făcute de echipa de control, între care inclusiv aceasta, de a trece la nivelul următor în ceea ce privește acțiunile judiciare pe care le putem avea la dispoziție și, anume, aceea de a face plângere penală. A venit propunerea chiar din partea echipei, nu din partea mea și, acum, urmează ca specialiștii din Prefectură să analizeze acest aspect”, a precizat reprezentantul guvernului în teritoriu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button