Societate

Gorjeanul Nițoi din Scoarța, omul cu suflet de aur! Deține o afacere în Germania și de 3 ani trimite pachete nevoiașilor din țară

Claudiu Nițoi în vârstă de 45 de ani din Budieni, comuna Scoarța, s-a stabilit alături de familia sa, soția și gemenii lor, în Germania de aproximativ 6 ani. Bărbatul deține un magazin cu produse românești în Bremen, Germania, și alături de comunitatea de români din orașul unde locuiște colectează și trimite produse alimentare, haine și jucării românilor nevoiași.

Claudiu Nițoi este implicat în tot felul de acțiuni de caritate de mai bine de trei ani.

„Ne-a rugat și pe noi dacă știm și avem în comună oameni nevoiași sau de la ajutor social care au nevoie de alimente, hainuțe, jucării și la scurt timp ne-a trimis mai multe pachete. El tot timpul s-a implicat în aceste acțiuni, dacă a auzit de un caz social, s-a implicat imediat. De trei ani de zile face treaba asta în afară de businessul lui, împreună cu comunitatea de români de acolo se unesc cu toții și trimit în țară orice e nevoie. Este un lucru extraordinar cea ce face”, ne-a transmis un prieten al bărbatului.

Ultima acțiune la care gorjeanul Claudiu Nițoi a participat a fost realizată chiar astăzi când mai multe familii din Dănești, Gorj, au primit dulciuri, alimente, hăinuțe și jucări.

„Un român cu suflet mare, un om care a reușit să dezvolte un business de succes în localitatea Bremen din Germania, domnul Claudiu Nițoi, împreună cu comunitatea de români din această localitate, au adus zâmbetul pe buze copiilor din familiile cu posibilități reduse din comuna noastră.
Dulciuri, alimente, hăinuțe și jucări, oferite gratuit și din suflet, astfel încât să facă viața mai frumoasă micuților noștri. Mulțumim Magazin Românesc Bremen! Mulțumim Claudiu Nițoi! Mulțumim comunității de români din Bremen! Fie ca bunul Dumnezeu, să vă întoarcă înzecit binele făcut”, au transmis reprezentanții Primăriei Dănești.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button