Societate

FOTO. Directoarea Bibliotecii “Christian Tell” din Târgu Jiu s-a spânzurat cu o eșarfă chiar în biroul din instituție! Ce a scris biletul de adio!


Directoarea Bibliotecii Județene Christian Tell din Târgu Jiu, Olimpia Bratu, a fost găsită în această seară în biroul din instituția pe care o conducea, spânzurată. Din păcate pentru aceasta medicii chemați la locul in identifici nu au mai putut face nimic așa că i-au declarat decesul.
Surse neoficiale susțin că Olimpia Bratu s-ar fi spânzurat în biroul său cu o eșarfă pe care a agățat-o de o grindă. Aceasta a lăsat în urmă și un bilet de adio în care ar fi scris că “aceasta este pedeapsa pe care o primește după incidentul cu copilul din parc”. Incidentul la care face referire a avut loc în vara anului trecut când un grup de  copii aflați într-un proiect al Bibliotecii Județene Christian Tell au fost implicați într-un incident petrecut în Parcul Central al Târgu Jiului. Atunci o creangă dintr-un copac a căzut peste un copil și i-a rupt mâna. În urma incidentului familia copilului a acționat în judecată Biblioteca Christian Tell,  Primaria Municipiului Târgu Jiu și societatea Edilitara SA Tg. Jiu.

“La data de 28 februarie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că în incinta unei instituții publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul. Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Olimpia Bratu a lăsat în urmă un elev de clasa a XI-a olimpic internațional și pe soțul său, Alexandru Bratu, directorul Școlii Populare de Arte Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button