Societate

Fost șef din CE Oltenia: Vom constata că CEO a fost împins spre prăpastie intenționat

Fostul supraveghetor al Complexului Energetic Oltenia, Gabriel Giorgi, afirmă că ar fi interesat ca organele abilitate să verifice modul în care a fost realizat planul de restructurare a companiei energetice.

Gabriel Giorgi este convins că dacă oamenii legii ar verifica în detaliu cum a fost realizat planul de restructurare a CE Oltenia vom constata că cel mai mare producător pe cărbune din România a fost “împins spre prăpastie intenționat”.

Fostul supraveghetor al CEO consideră că cei vinovați de această situație ar trebui trași la răspundere. Reacția lui Gabriel Giorgi a venit după ce presa centrală a făcut noi dezvăluiri din dosarul șefului Direcției Energie, Cătălin Liviu Stănculescu, acuzat de DNA că ar fi luat o mită de 13.000 de euro de la o firmă care avea contract cu Complexul Energetic Oltenia.

“Nu este în regulă că se întâmplă lucruri de genul acesta și sper ca organele abilitate să-și facă treaba într-un timp foarte scurt și să scoată la iveală toate mizeriile care s-au întâmplat în CEO, de-a lungul timpului. Eu sunt convins că poate mult mai interesat decât genul acesta de acte de corupție ar fi să se intre în detaliu privind modul cum s-a ajuns la acest plan de restructurare. Eu sunt convins că, în timp, situația nu va rămâne așa și vom constata că CEO a fost împins spre prăpastie intenționat, ori cei care au făcut aceste lucruri o să trebuiască trași la răspundere, din punctul meu de vedere și nu cred că o să scape.

Și, indiferent ce se întâmplă, și cu aripa Coldea din vechiul său actualul SRI care a început să fie trași la răspundere după mai mult timp, sunt convins că același lucru se va întâmpla și cu cei care au încercat într-un fel sau altul să devalizeze economia României”, spune fostul supraveghetor.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button