Lifestyle

Fiica primarului Romanescu, profesor la Academia Excellence! “ Îmi voi angrena elevii într-un proces de învățare relaxant”


Fiica cea mare a primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, Alexandra, este studentă în ultimul an la Facultatea de Litere din cadrul Universității București.

Tânăra urmează să își înceapă activitatea ca profesor de limba română în cadrul Academiei Excellence din București.

“Mi-am dorit să creez un spațiu plin de frumos, de eleganță, de creativitate și de liniște. Vă invit să luați ce simțiți și să lăsați o urmă de bine și pentru cei ce vin după.
Oferim cursuri de limbă română, limbi străine, matematică, fizică, chimie, public speaking și multe ateliere creative și relaxante”, au transmis fondatorii academiei.

“Limba românâ- Alexandra Romanescu-
Cu pasiune pentru educație și o iubire specială pentru copii, voi aduce un strop de prospețime și energie în fiecare lecție predată. Răbdătoare și înțelegătoare, îmi voi angrena elevii într-un proces de învățare relaxant și plin de încredere, în care fiecare progres este celebrat. Prin abilitatea de a comunica cu claritate și de a adapta lecțiile la nevoile individuale ale elevilor, voi contribui în mod semnificativ la dezvoltarea lor academică și personală. Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o comunitate dedicată creșterii și împlinirii fiecărui elev”, se arată pe pagina academiei din București unde Alexandra Romanescu urmează să își desfășoare activitatea de profesor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button