Eveniment

Femeie de 74 de ani din Căpreni agresată de concubinul mai tânăr cu 11 ani!

La data de 15 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi apelul 112 de o femeie de 74 de ani, din municipiul Timișoara, județ Timiș, cu privire la faptul că, un bărbat de 63 de ani, din comuna Hurezani, concubinul său, se manifestă agresiv și a închis-o într-o cameră a locuinței.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieșit faptul că, în timp ce femeia se afla la imobilul proprietate personală din comuna Căpreni, a avut o discuție contradictorie cu concubinul său, generată de consumul de băuturi alcoolice, în urma căreia a fost amenințată de acesta cu moartea, fiindu-i provocată o stare de temere.

Totodată, referitor la sesizarea conform căreia femeia ar fi fost închisă într-o cameră a imobilului, s-a stabilit faptul că acest aspect nu se confirmă, bărbatul încuind ușile a două camere ale locuinței, pentru ca persoana vătămată să nu aibă acces în acestea.

A fost completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit faptul că există risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 63 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button