News

Femeie de 61 de ani, DISPĂRUTĂ!

O femeie, în vârstă de 61 de ani, din municipiul Deva, a fost dată dispărută de familie, după ce a plecat la cumpărături și nu s-a mai întors acasă. Dispariția devencei a fost sesizată la poliție de către soțul ei.

„La data de 08 februarie 2023, în jurul orei 17:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat din municipiul Deva cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 13:00, soția sa, Mărioara Muneran (foto), în vârstă de 61 de ani, din Deva, a plecat la cumpărături şi nu a mai revenit. La momentul plecării voluntare, femeia era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare bleumarin, pantaloni negri, în picioare purta cizme negre, iar pe cap avea o căciulă bej cu ciucur și mai multe paiete imprimate”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Semnalmente

Femeia are o înălțime de 1,65 metri, talie medie, constituție atletică, păr vopsit roșcat, scurt, față ovală, ochi căprui.

Poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, persoana în cauză fiind dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și
Close
Back to top button