Tehnologie

Există o nouă funcție în WhatsApp dacă apăsați lung pe simbolul camerei

Utilizatorii WhatsApp folosesc de obicei simbolul camerei pentru a trimite videoclipuri sau imagini. În spatele butonului se ascunde o inovație interesantă. Există acum o actualizare majoră pentru WhatsApp în iTunes App Store.

WhatsApp anunță acum o actualizare majoră, ce va aduce noi caracteristici și posibilități pentru utilizatori. Versiunea actuală numărul 24.6.77 le permite utilizatorilor Messenger să înregistreze și să trimită mesaje video direct în chat-uri. Acest lucru se face cu ușurință prin apăsarea lungă a simbolului camerei de lângă câmpul de introducere din chat, după cum scrie WABetaInfo. O altă inovație este introducerea funcției de derulare rapidă: utilizatorii pot acum derula înainte sau înapoi prin atingerea de două ori pe marginea unui videoclip.

Actualizarea aduce, de asemenea, o reîmprospătare vizuală a zonei de atașamente din chat și îmbunătățește performanța aplicației cu remedieri și îmbunătățiri obișnuite. Pentru a instala actualizarea, este necesar un iPhone cu iOS 12.0 sau o versiune ulterioară. Utilizatorii pot actualiza apliația direct în App Store. Dacă actualizarea nu este încă disponibilă pentru dispozitivul dvs., veți fi înștiințat automat de îndată ce este disponibilă.

Alte caracteristici ale acestei actualizări includ reproiectarea zonei de atașamente, care are scopul de a face trimiterea fișierelor și mai intuitivă. Pe lângă inovațiile vizibile, se lucrează în fundal cu privire la stabilitatea aplicației, care ar trebui să facă utilizarea de zi cu zi a WhatsApp mai plăcută și fără probleme.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button