Lifestyle

Este îngropat în datorii, dar i-a cumpărat partenerei sale, o sexy gorjeancă, o mașină de un sfert de milion de euro!

Florin Salam are datorii cât cuprinde, însă își încântă soția, pe sexy gorjeanca Roxana Dobre, cu cadouri foarte scumpe. Regele manelelor i-a dăruit Roxanei Dobre un Bentley de un sfert de milion de euro.

Salam i-a cumpărat partenerei sale un Bentley Bentayga în valoare de peste 200.000 de euro, semn că banii nu înseamnă nimic când iubirea este mare.

 

Chiar dacă oamenii răi, problemele cu legea și clienții nemulțumiți au dat năvală peste el în ultimul timp, regele manelelor le închide gura și arată lumii întregi cât de bine îi merge, în ciuda tuturor nemulțumirilor.

Bentley-ul Bentayga, cu kit Mansory, este unic în țara noastră și a fost înmatriculat inițial în 2021, iar prețul acestuia sare de 200.000 de euro!

În două culori, negru sapphire și orange flame, bolidul are 600 de cai putere, iar interiorul său a fost făcut individual.

 

Mașina este echipată cu tot ce există pe piață în momentul actual, totul pentru ca Roxana Dobre să aibă confortul meritat.

Deși Bentley-ul Bentayga este un cadou de la Florin Salam pentru Roxana, aceasta din urmă a venit singură să ridice mașina dintr-un showroom de mașini de lux din Capitală, conform Cancan.ro.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button