Lifestyle

Elevă a CNTV Târgu Jiu, din Los Angeles la Dubai: va participa la prezentări de modă printre nori cu designeri internaționali

Eleva Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, Dalia Florescu va participa la evenimentul DIAMOND Fashion Week Dubai 2024 în perioada 16 -19 februarie. Fiica fostului prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a participat în trecut și la alte prezentări internaționale, ultima dintre ele a avut loc în Los Angeles.

„Fashion, lux și afirmare!
Continuam sa va prezentam modelele care vor prezenta in cadrul Diamond Fashion Week : Dalia Florescu – una din cele mai de seama modele din Romania excelând la categoria Models in multe concursuri naționale si internaționale. DIAMOND Fashion Wdiamoeek Dubai 2024 – Cel mai frumos eveniment al începutului de an! Fashion la înălțime! Prezentări de modă printre nori la SLS Dubai! Designeri internaționali! Vedete din Dubai! Afirmare și succes în orașul luxului! Anul 2024 are parte de un eveniment deosebit în lumea modei – DIAMOND Fashion Week Dubai. Această sărbătoare a creativității și stilului va aduna în Emiratele Arabe Unite designeri prestigioși, vedete internaționale și pasionați de modă din întreaga lume. Cu prezentări spectaculoase desfășurate la înălțime, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale orașului, SLS Dubai, acesta va fi cu siguranță un eveniment memorabil”, au transmis reprezentanții Diamond Fashion Week.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button