News

El este românul care s-a prăbușit în gol, cu camionul, de pe un pod în Italia

Gheorghe Buzura și-a găsit sfârșitul departe de casă, într-un mod tragic. Bărbatul de 51 de ani locuia și muncea de peste trei decenii în Trento, Italia. Luni dimineață, Gheorghe s-a prăbușit cu camionul frigorific pe care-l conducea de pe un pod în albia râului Plima.

Românul s-a prăbușit în gol cu camionul, în Italia, se îndrepta spre Val Martello când, din motive încă necunoscute, a ieșit de pe șosea și a căzut de pe pod în pârâul Plima. Tragedia a avut loc în jurul orei 8.00, în Laces, o comună din provincia Bolzano, regiunea Trentino-Alto Adige. Căderea în gol i-a fost fatală. Românul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Românul a murit pe loc, în cabina zdrobită a TIR-ului care s-a răsturnat în timpul prăbușirii, astfel încât a ajuns jos cu roțile în sus.

Imediat, echipele pompierilor de la Martello, Laces, Coldrano, Morter și Tarres s-au deplasat la fața locului. La fața locului a ajuns și o macara pentru a recupera camionul. Din păcate, fiecare încercare de salvare a fost zadarnică: șoferul a murit pe loc în urma impactului. Drumul provincial a fost închis circulației pentru a permite echipelor de salvare să intervină.

Operațiunile de recuperare a vehiculului au fost complicate având în vedere geografia zonei. Polițiștii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button