News

Două femei decedate, după ce o maşină s-a răsturnat într-o râpă

Două femei din judeţul Mureş, de 90 şi 87 de ani, au decedat astăzi după ce un autoturism în care se mai aflau două persoane, un bărbat şi o femeie, a ieşit de pe DN 75, pe raza localităţii Muncelu, din Munţii Apuseni, şi s-a răsturnat într-o râpă, oprindu-se în gardul unei gospodării.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alexandru Crişan, după ce forţele de intervenţie au ajuns la locul producerii accidentului, au constatat că în autoturism se aflau patru persoane, din care două s-au autoevacuat şi două se aflau încarcerate în autoturism, în stare inconştientă.

Intervenţia de descarcerare a fost dificilă, deoarece autoturismul se afla răsturnat intr-o râpă, fiind necesară şi stabilizarea maşinii, a precizat Crişan.

Cele două persoane au fost evacuate din autoturism de către pompierii militari şi predate echipajelor medicale, fără a prezenta însă semne vitale.

Conducătorul auto, în vârstă de 72 de ani, şi o femeie de 67 de ani ar fi suferit leziuni uşoare. În urma accidentului, traficul rutier a fost îngreunat în zonă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button