News

Dosare penale pentru mai mulți șoferi din Gorj!


La data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Prigoria, în timp ce conducea pe DN 67 Bengești, un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 4 ianuarie a.c.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 55 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea pe strada Victoriei din aceeași localitate, un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 14 decembrie 2022.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 27 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au oprit pentru control, pe strada Parângului, din Bumbești-Jiu, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button