News

Doi doljeni dintre cei trei suspecți în asasinatul de la Sibiu au fost prinși în Marea Britanie

Doi dintre cei trei suspecți în asasinatul de la Sibiu au fost prinsi în Marea Britanie, mai precis în Irlanda de Nord și Scoția, potrivit Realitatea Plus. Cei 3 au fost dați în urmărire internațională duminică dimineață, potrivit site-ului Poliției Române. Hoți sunt cu toții din Dolj, iar cu câteva zile înainte de crimă au schimbat mai multe mașini pentru a ajunge la Sibiu, pontul pe care ar fi mers criminalii fiind că Adrian Kreiner tocmai obținuse peste 7 milioane de euro din fonduri europene.


Poliția Română a localizat duminică doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cazul crimei din Sibiu, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Poliția Română anunță duminică faptul că în urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button