Societate

Director din CE Oltenia: Nu e dracul așa de negru!

Directorul Medserv Min, Gabriel Giorgi, afirmă că “dracul nu e așa de negru” referindu-se la restrângerea activității societăților la care acționar majoritar este Complexul Energetic Oltenia.

Angajații societăților prestatoare de servicii în minerit și energie, Medserv Min și Minprest Rovinari sunt îngrijorați în privința viitorului locurilor de muncă în contextul în care Complexul Oltenia este pe un plan de închidere de capacități.

Directorul Medserv Min, Gabriel Giorgi, afirmă, însă că “dracul nu e așa de negru”.

“Toți angajații, nu contează că sunt la Medserv Min, la Minprest sau la CEO, toți sunt îngrijorați, pentru că nu au informația, dar noi care mai avem acces la informație și încercăm să ne facem și anumite strategii sau despicăm firul în patru, ne dăm seama că dracu nu chiar așa de negru. Într-adevăr, reduceri de personal o să mai fie și dacă se vor face reduceri de personal în CEO, automat se va diminua și activitatea prestatorilor, că e vorba de Medserv Min, Minprest sau alte entități private și mă refer la activitatea din prestațiile pentru CEO.

Dar noi, în această perioadă, și mă refer la Medserv Min suntem, în acest moment, la undeva la 20% din cifra de afaceri, este făcută în colaborare cu terți, alții decât CEO și încercăm să ne dezvoltăm. Acesta este un lucru bun, pentru că pe de-o parte, dacă se reduc activitățile pe care le prestăm pentru CEO, găsim variante să ne ducem spre alți beneficiari și așa mi se pare normal. Acum, piața muncii este într-o dinamică permanentă și încercăm să găsim beneficiari la activitățile noastre. Suntem într-o concurență destul de zdravănă, pentru că sunt foarte mulți prestatori pe genul acesta de activități, dar încercăm să ne descurcăm”, a precizat Gabriel Giorgi.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button