News

Dezvăluirea șocantă a unui cunoscut milionar: motivul real pentru care nu mai conduce de 20 de ani

Imaginează-ți o viață plină de lux și succes, dar cu o decizie care schimbă totul. Acesta este cazul lui Dan Șucu, patronul de la Rapid, care a dezvăluit recent motivul real pentru care nu mai conduce de peste 20 de ani.

Dezvăluirea şocantă a milionarului Dan Şucu. Milionarul care a preluat echipa de fotbal Rapid şi care este o figură marcantă în lumea afacerilor, a fost forțat să renunțe la volan după un incident care ar fi putut să-i schimbe viața iremediabil. Într-un interviu recent, acesta a făcut dezvăluiri tulburătoare despre motivele care stau în spatele acestei decizii aparent neobișnuite.

„Nu îmi plac maşinile… deloc, zero! Acum 20 şi ceva de ani, când conduceam în mod regulat, am făcut un număr de accidente, unul după celălalt. Cu gândul la treburile de zi cu zi nu reuşeam să mă concentrez serios la conducerea maşinii. Am creat tot felul de probleme rutiere, m-am trezit câteodată pe un câmp. La o curbă, n-am mai luat curba şi nu ştiam ce caut acolo când veneam la un Consiliu de Administraţie cu scântei”, a spus Dan Şucu pentru as.ro.

Incidentul care a marcat decisiv destinul său a fost momentul în care a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe un câmp. Această experiență l-a determinat să renunțe la volan și să își angajeze un șofer: „Am hotărât atunci că voi găsi soluţia prin care să conducă altcineva maşina ca să nu fac o prostie majoră. Stau pe bancheta din spate şi am o grămadă de lucruri pe care pot să le fac în perioada respectivă”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button