News

Detalii despre cei doi pensionari din Capitală care s-au sinucis. Bărbatul a lucrat în Guvern – Mesajul de ADIO pentru fiul lor

Moarte tragică în București! Doi pensionari s-au sinucis, joi, în Capitală. Cei doi, soț și soție, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului in care locuiau. Poliția Capitalei a făcut primele precizări în cazul de dublă sinucidere.


Doi soți s-au sinucis în București. Este vorba de două persoane de 89 de ani care s-au aruncat, vineri, de la etajul 7 al blocului in care locuiau, situat în Sectorul 2.

Potrivit primelor informații, cele doua persoane găsite decedate de forțele de ordine stăteau la etajul doi și au sărit de la fereastra ghenei de gunoi de la etajul 7 al blocului în care locuiau. Ușa apartamentului lor era încuiată.

Cei doi sufereau de mai multe afecțiuni medicale, potrivit declarațiilor unui prieten de familie. Vecinii sunt cei care au anunțat Poliția.

În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button