News

Descinderi ale polițiștilor printre taximetriștii din zona Aeroportului Craiova. Ce au descoperit

Polițiștii Direcției de Poliție Transporturi au derulat, la data de 14 martie a.c., o acțiune de control privind legalitatea desfășurării transportului rutier în regim „TAXI”, „în regim de închiriere” și în domeniul transportului alternativ, în zona aeroporturilor din România.

Exemple:

  1. La data de 14 martie 2024, ora 14:15, în zona Aeroportului Internațional Craiova, polițiștii Biroului de Poliție Transporturi Aeriene Craiova au depistat un bărbat, de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, iar, în urma controlului efectuat, s-a stabilit că desfășura activități în regim de taxi, fără a deține asupra sa autorizația de transport. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, fiind luată măsura complementară de reținere a autorizației de taxi.
  1. La data de 14 martie 2024, ora 13:20, polițiștii Biroului de Poliție Transporturi Aeriene Craiova au depistat în zona Aeroportului Internațional Craiova un bărbat, de 66 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, iar, în urma controlului efectuat, s-a stabilit că acesta avea aplicate folii neomologate, atât pe geamurile laterale, cât și pe lunetă spate. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.650 de lei, fiind luată măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button