News

De necrezut! Un pariu absurd i-a adus moartea în timp ce se afla la un priveghi

Un priveghi din comuna Grădiștea, din județul Călărași, s-a transformat într-un decor și mai macabru, după ce unul din oamenii prezenți s-a înecat cu o bucată de carne. Totul a pornit de la un pariu absurd.

Caz ireal în județul Călărași! Un bărbat, aflat la priveghiul unui consătean, a murit pe loc după ce a pus un pariu. Acesta a murit înecat cu o bucată de carne. Cei prezenți la fața locului nu au putut să facă nimic pentru a-l salva pe bărbat. Martorii au povestit că totul a plecat de la un pariu: cine e în stare să înghită un sandwich. Ba mai mult, cadavrul bărbatului decedat a rămas la poartă ore ore în șir pentru că, spune viceprimărița comunei din Călărași, Serviciul de Medicină Legală Călărași n-are decât o singură mașină!

„Totul a fost o glumă! O glumă proastă făcută cu prietenul lui…Ne-am pus aici la masă, am mâncat și am făcut o glumă cu cineva, era un coleg care venise de la Rasa, cu două bucăți de carne și două bucăți de pâine, și i-am zis: „Ia sandwich-ul ăsta și mănâncă!” Omul ăla a zis că nu vrea să mănânce și a zis; ”A, dacă nu vrei tu să-l mănânci îl mănânc eu!” L-a băgat pe tot în gură, o bucată de carne mare, așa, și una mai mică, a început să facă de trei ori… să-nghită… Am zis că pleacă! A ieșit aici, afară, exact aici, a căzut jos, n-a mai avut aer, am venit toți de-acolo, l-am resuscitat. Aici a murit, aici a rămas. Vreau să văz sic că am sunat la SMURD, Salvare, Poliție, peste tot! Patru ore, domnule, a stat aici! Am sunat peste tot! Noi aveam parte de durerea noastră! Unde să fie durerea împărțită? La noi sau problema că mai e un mort la poartă?”, a povestit un localnic aflat la priveghi.

sursa: romaniaTV.net

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button