News

De ce nu este bine să faceți cumpărături în zilele de luni

Valurile de scumpiri i-au îngenuncheat pe mulți dintre români, iar vizitele acestora la supermarket sunt tot mai rare. În acest context, o casieriță a dezvăluit câteva dintre secretele lanțurilor mari de magazine și cum își păcălesc clienții. Potrivit spuselor acesteia este esențial să nu mergem la cumpărături în ziua de luni. Care este motivul?

Casierița care a dat în vileag secretele marilor magazine are o vârstă respectabilă și s-a retras din câmpul muncii. Femeia are în spate o experiență vastă în vânzări, lucrând pentru diferite supermarketuri cunoscute, așa că de-a lungul timpului a învățat toate tertipurile pe care magazinele le folosesc pentru a păcăli clienții.

Casierița atrage atenția și spune că nu toate ofertele din supermarketuri sunt de fapt reale și a dezvăluit toate strategiile la care proprietarii de supermarketuri apelează. Conform acesteia, majoritatea clienților plătesc sume mai mari pe produsele cumpărate față de prețurile afișate la raft. Femeia îi avertizează pe clienți și spune că toată lumea ar trebui să fie foarte vigilentă atunci când merge la cumpărături și mai ales să verifice imediat bonul fiscal după ce au făcut plata, căci s-ar putea să observe niște diferențe considerabile.

De asemenea, casierița pune că dacă vrem să economisim ar trebui să evităm să mergem la cumpărături în zilele de luni. Asta pentru că la începutul săptămânii marfa ajunge pe rafturi la un preț mai mare, urmând ca acesta să scadă în timpul săptămânii. Mai mult, se pare că și ofertele care sunt totuși introduse de luni, nu apar în sistem. Astfel, clienții ajung să plătească, de fapt, prețul întreg.

Casierița a mai atras atenția și asupra faptului că numeroase erori apar pe bonurile fiscale în cazul legumelor și fructelor. Codurile acestora sunt introduse manual, iar vânzătorii pot greși cu ușurință.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button