News

Cursuri gratuite, acasă la băcița Mărioara Babu. Vezi cui sunt destinate!

Luni, 5 februarie 2024, ora 11,00, Agenția Națională a Zonei Montane, prin reprezentanții săi în teritoriu, Oficiul de Dezvoltare Montană Tismana, jud. Gorj și Centrul de Dezvoltare Montană Vaideeni, jud. Vâlcea, organizează GRATUIT cursuri destinate persoanelor care doresc să înființeze PUNCTE GASTRONOMICE LOCALE. Pentru o mai bună informare, pentru a sprijini acțiunea de promovare a bucătăriei tradiționale ca sursă de venit și formă de sprijin a turismului în zona montană, la cursuri vor fi prezenți reprezentanți ai D.S.V.S.A. Gorj, ai Direcției Agricole Județene Gorj și ai Primăriei Orașului Novaci.

Aceste cursuri se vor desfășura la Punctul Gastronomic Local ”Acasă la Stâna Ștefanu”, unde participanților le vor fi prezentate exemple de bună practică din activitatea celor care au dezvoltat acest gen de afacere.
„Sunteți invitați să participați la aceste cursuri pentru ca numărul punctelor gastronomice locale din orașul nostru să crească, pentru a crea o comunitate a localnicilor care promovează bucătăria tradițională în zona montană, garanție a dezvoltării turismului local și a cresterii veniturilor gospodăriilor populației”, au transmis reprezentanții Primăriei Novaci.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button