Lifestyle

Cumnata afaceristului Munteanu din Tg. Jiu fotografiată sărutându-se cu un alt bărbat! Altul decât soțul!

După imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro cu Oana Matache, sora Deliei și cumnata afaceristului gorjean Răzvan Munteanu, în timp ce se săruta cu un bărbat, altul decât soțul ei, presa națională a explodat. 

Imaginile bombă cu sora Deliei, Oana Matache, alături de un bărbat misterios cu a apărut în ultimele zile în care a fost filmată, au împânzit site-urile de știri. Sora Deliei Matache, Oana Matache, s-a despărțit, cel mai probabil, de soțul ei, cel cu care are doi copii, și deja se află într-o altă relație.

Gesturile calde, sărutările și îmbrățișările au fost la ordinea zilei, astfel că aflăm din aceste imagini că sora Deliei și Răzvan Miheț s-au despărțit. Contactată de reporterii Spynews.ro pentru a-i cere un punct de vedere referitor la aceste imagini, sora Deliei a refuzat să comenteze imaginile surprinse de paparazzi.

Oana Matache și fostul ei partener de viață, Răzvan Miheț, s-au căsătorit în luna mai a anului 2017, iar nași le-au fost chiar sora vedetei, cântăreața Delia Matache, împreună cu soțul ei,  afaceristul Răzvan Munteanu. În luna decembrie a aceluiași an a venit pe lume primul lor copil, Jessica, o fetiță, astăzi în vârstă de 6 ani, iar peste doi ani, în luna martie a anului 2019, s-a născut și băiețelul lor ce poartă numele Bogdan, astăzi în vârstă de aproape 4 ani.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button