News

Cum arată vagonul de dormit pe trenul privat între Arad și București

Imagini cu vagonul de dormit al unui tren privat care circulă pe relația Timișoara-Arad au fost publicate pe internet. Vezi cum arată!


Fiecare compartiment de dormit are propria sa baie cu duș și uscător de mâini, foarte curată, după cum se poate observa în videoclipul postat pe Facebook. Compartimentele au propriul reglaj de temperatură, lumină și de sonor al radioului, iar călătorii primesc apă de băut și un sandvici.

Desigur, majoritatea internauților au avut doar laude la adresa trenului privat, însă, unii au spus că au existat și mici neplăceri.

„Am circulat pe ruta Arad-Mangalia, am fost serviți și cu o cafea plus sanvici….și chiar nu ai ce comenta. Felicitări pentru tot ce faceți și ați făcut”,a spus un internaut.

”Foarte îngrijit, dar sperăm ca cei care călătoresc sa aibă bunul simt să păstreze curățenia și igiena”,a spus cineva.

„Condiții ok, curățenie, impresie de nou, dar pe timp de iarnă, între orele 01:30 – 05 nu s-a dat căldură. De obicei este aer condiționat, dar nu a mers pe încălzire în intervalul respectiv”, a fost părerea altcuiva.

”Felicitări, superb, am fost de multe ori până la Mangalia și retur Timișoara. E de nota 10…Deci se poate”, a mai spus altcineva.
sursa: gandul.ro

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button