NewsSocietate

Cum a rămas un bătrând in Gorj fără 28.000 de lei, bani împrumutați din bancă. „Vedeam săgeata cum se plimbă pe telefonul meu”

Un bătrân din Gorj a pierdut toți banii pe care îi împrumutase de la bancă după ce a primit mesaje false care l-au convins să investească banii.

Bătrânul din Gorj și-a pierdut toți banii împrumutați de la bancă în doar 3 zile. Suma se ridica la 28.000 de lei.

„M-a rugat firma de investiții ca să-i depun o mie de lei, iar pe urmă a intrat el în Google, mi-a zis ca să deschid și s-a uitat la contul meu. Am pus o mie de lei, iar peste 2 zile, că s-au înmulțit banii numai cu 5 euro într-o zi și a doua zi mi-a zis să mai pun niște bani, uite umblăm și nu pui decât 67 de milioane.

Am pus încă 6.700 de lei, pe urmă m-a contactat, mi-a arătat că se vede pe internet a crescut suma la 4.999 de dolari, pe urmă m-a contactat, a zis să mai pun 1.000 de lei și mi-au completat ei de acolo cu calculatorul 10.300 sau 10 mii nu știu cât. Vedeam săgeata cum se plimbă pe telefonul meu”, a spus păgubitul Marian Popescu pentru Digi24.

Cu 28.000 de lei în cont, bani proveniți din credit, bărbatul în vârstă de 70 de ani a căzut în capcana escrocilor care i-au promis că îi vor dubla suma din cont.

„El mi-a spus că are din așa meserie un miliard de euro. Iar ultima dată când mi-a luat banii și l-am sunat eu că se vede în mesaj, mi-a zis că și așa indiferent ce făceam el tot mi-i lua. M-a lăsat pur și simplu dezbrăcat”, a spus Marian Popescu.

Numai trei zile le-a luat hackerilor să golească contul bărbatului. Păgubitul a mers la poliție unde a depus o plângere în speranța că hoții vor fi găsiți și își va recupera banii.

 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button