Știri

Crede că Pro România are șanse să obțină câțiva primari la Gorj

Președintele Pro România Gorj, fostul deputat Alin Văcaru, crede că formațiunea politică pe care o conduce are șanse să obțină câțiva primari în județ, la alegerile locale din 9 iunie.

Echipa Pro România Gorj susține candidații PSD la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

Formațiunea politică are candidați proprii în 17 localități din județ. Fostul deputat Alin Văcaru, crede că Pro România are șanse să obțină câțiva primari în județ, la alegerile locale din 9 iunie.

„Suntem alături de Marcel Romanescu la Primăria Târgu Jiu și de Cosmin Popescu la Consiliul Județean Gorj. Susținem listele de candidați pentru Consiliul Local Târgu Jiu și pentru Consiliul Județean Gorj pe care le propune Partidul Social Democrat. Avem toată încrederea în Marcel Romanescu, actualul și viitorul primar al municipiului nostru. Ne-a demonstrat, în acest mandat, că este un partener de nădejde, extrem de serios. Împreună suntem mai puternici pentru gorjeni!

Pro România Gorj are candidați în 17 localități, oameni pe care îi susținem (Padeș, Glogova, Motru, Turceni, Brănești, Țânțăreni, Câlnic, Telești, Bălești, Peștișani, Alimpești, Mușetesti, Săcelu, Novaci, Stejari, Schela și Slivilești). Suntem convinși că acești oameni vor aduce un plus de valoare în localitățile pe care le reprezintă. Avem șanse să obținem chiar câțiva primari în localitățile menționate, am demonstrat că avem oameni de valoare și suntem pepinieră pentru partidele aflate la guvernare. În egală măsură, le mulțumesc celor care au rămas alături de Pro România, cetățenii apreciind verticalitatea acestor colegi. Pe 9 iunie 2024, vom arăta tuturor că gorjenii sunt uniți și votează proiectele de stânga, singura soluție pentru o dezvoltare firească a județului nostru”, spune preşedintele Pro România Gorj.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button