NewsSocietate

VIDEO. Cortegiu impresionant la înmormântarea tânărului Andrei din Turburea! Zeci de TIR-uri, preoți și aproape o mie de persoane l-au condus pe ultimul drum

Vestea morții fulgerătoare a tânărului Andrei Bogdan în vârstă de doar 22 de ani din Turburea a îndoliat mai multe comunități din Gorj. 

Astăzi a fost o zi neagră pentru familia și apropiații lui Andrei Bogdan, tânărul în vârstă de 22 de ani Turburea care s-a stins din viață după ce un arborele a căzut peste utilajul în care acesta se afla!

La înmormântare au fost prezente mai multe TIR-uri împodobite cu coroane funerare, zeci de preoți și aproximativ o mie de persoane și-au luat rămas bun de la Andrei.

Familia este devastată de durere, acesta fiind singurul copil la părinți. Mama lui a leșinat de mai multe ori și a fost nevoie să i se acorde ajutor mediical.

„Îngerașul meu…mi-ai lasat o durere imensa in suflet, ai fost si o sa ramai totul meu, eroul meu, dragostea mea. Ai fost prea bun pentru lumea de aici, Dumnezeu a vrut sa fii ingerasul lui, sa ai grija de mine de acolo de sus.
Abia asteptam amandoi sa ne mutam in casuta noastra, sa facem nunta si copilași. M ai lasat a nimanui, erai singurul care ma iubea neconditionat, ma ascultai mereu si mereu erai langa mine.
Aseara mi ai zis noapte buna atat de frumos, parca ti ai luat la revedere de la mine, de cee? De ce m ai lasat ? Sper sa fii bine acolo unde esti, langa doamne doamne, sa ai grija de mine de acolo asa cum ai avut mereu. Drum lin , ingerasul meu cel mai frumos! Te iubesc si te voi iubi pentru totdeauna, sufletul meu”, a scris iubita lui Andrei pe Facebook.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button