News

Copii cu dizabilități din cadrul DGASPC Gorj, în excursie la Rânca

În perioada 17-19 mai 2024, un grup de 20 de copii cu dizabilități din cadrul a două servicii sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj va beneficia de o excursie de neuitat în stațiunea montană Rânca. Această inițiativă de suflet este posibilă datorită sprijinului generos oferit de un om cu suflet mare, care a asigurat cazarea și masa pentru acești copii speciali.

Transportul copiilor va fi asigurat de DGASPC Gorj, care a organizat cu atenție și dedicare această activitate pentru a le oferi copiilor o experiență recreativă și educativă într-un cadru natural deosebit. Grupul va fi însoțit de personal de specialitate din cadrul Direcției, asigurând astfel un mediu sigur pentru fiecare copil participant.

 

Această excursie reprezintă nu doar o oportunitate de relaxare și divertisment, dar și o șansă pentru copii de a descoperi frumusețile naturii și de a dezvolta abilități sociale și de integrare. DGASPC Gorj își reafirmă astfel angajamentul de a sprijini incluziunea socială și de a oferi servicii de calitate pentru toate categoriile de beneficiari.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button