NewsȘtiri

VIDEO. Convoi militar în tranzit prin Târgu Jiu. Mai multe tancuri filmate de trecători! Ce spune Ministerul Apărării

convoi militar, cu autotrenuri având pe platforme tancuri și alte vehicule de luptă, unele acoperite cu prelate, escortat de autoturisme ale Poliției Militare, au trecut sâmbătă prin Târgu Jiu. Acestea au fost filmate și în zona orașului Petroșani.

Pe grupurile de Facebook destinate informațiilor din trafic imaginile cu tancurile au stârnit curiozitate și emoții, internauții punând întrebări privind motivul pentru care au fost aduse în România vehiculele de luptă.

Curiozitatea a fost cu atât mai mare cu cât autoritățile nu au comunicat public nicio informație pe marginea ineditului transport.

„La solicitarea scrisă a BIHOREANULUI, Biroul de presă al Ministerului Apărării Naționale a transmis vineri după amiază un răspuns lapidar. „Convoiul la care faceți referire este alcătuit din autovehicule ale partenerului SUA și se află în tranzit pe teritoriul României, urmând să părăsească țara prin Vama Giurgiu”, se arată în răspunsul transmis redacției.

Responsabilii structurii de comunicare a MApN nu au precizat, însă, deși BIHOREANUL a solicitat aceste informații, nici care este punctul din care a pornit convoiul, nici cel de destinație.

De asemenea, Armata nu a specificat componența convoiului, durata și traseul deplasării, ceea ce este explicabil prin însăși natura operațiunilor militare, care impun constrângeri în furnizarea de informații” , apare pe https://www.ebihoreanul.ro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button