News

Cetățenii îndemnați să redirecționeze până la 3.5% din impozitul pe venit către Asociația Medico Socială a SJU Târgu Jiu

Asociația Medico Socială a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu este o asociație non-profit cu ajutorul căreia, conducerea unității medicale își dorește să aducă un plus în dezvoltarea Spitalului.

Vă rugăm să ne sprijiniți prin redirecționarea de până la 3,5% din impozitul anual pe venit către Asociația Medico Socială a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în vederea dezvoltării și dotării secțiilor și laboratoarelor unității medicale.

Completarea declarației 230, privind impozitul pe venituri din salarii, pensii sau din activități independente și direcționarea către Asociația unității medicale, poate fi făcută atât de angajații unității medicale, cât și de orice cetățean care dorește să ne ajute. Prin intermediul prevederilor din Codul Fiscal, orice contribuabil poate direcționa până la 3,5% din impozitul anual pe venit către o organizație non-profit.

Reprezentanții Asociației Medico Socială vor ține evidența cererilor privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat, astfel încât sumele încasate de la angajații unei secții/compartiment etc să poată fi investite în interesul acestei secții/compartiment.

Completați, semnați și depuneți formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Trimiteți-l pe e-mail către adresa eugeniaciocoiu@ymail.com Echipa organizației se va ocupa să trimită formularul la ANAF.

Formularul 230 se poate descărca și accesând site-ul SJU: https://www.spitalgorj.ro/2023/02/17/redirectionati-pana-la-35-din-impozitul-pe-venit-catre-asociatia-medico-sociala-a-spitalului-judetean-de-urgenta-targu-jiu/

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button