News

Celebrul afaceristul Călin Donca, reținut de DNA Brașov pentru 24 de ore!

Călin Donca, cunoscut pentru succesul său în lumea afacerilor, a fost reținut de DNA. Antreprenorul se confruntă cu acuzații foarte grave!

Călin Donca, unul dintre cei mai cunoscuți și prosperi oameni de afaceri din țara noastră, trece prin momente dificile, după ce a fost reținut pentru 24 de ore de către Direcția Națională Anticorupție Brașov. Se pare că celebrului antreprenor i se aduc mai multe acuzații, printre care evaziune fiscală, dar chiar și cea de grup infracțional organizat.

Astăzi, 19 septembrie, Călin Donca  se va prezenta în fața judecătorilor pentru a afla ce decizie au luat. Acesta va sta să stea 30 de zile în spatele gratiilor, dacă va fi plasat în arest preventiv, însă rămâne de văzut ce decizie vor lua magistrații în ceea ce privește pedeapsa sa pe termen lung.

Călin Donca este cunoscut în lumea afacerilor din țara noastră și se află în Top 500 cei mai bogați români. În ciuda succesului de care se bucură acum, antreprenorul a mărturisit în repetate rânduri că a pornit de jos și că a gândit totul de la 0, motiv pentru care și-a atras și simpatia din partea oamenilor din mediul online, care au fost impresionați de povestea sa de viață.

Cu toate acestea, afaceristul nu are succes doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa de viață, Orianda Donca, având împreună cinci copii minunați, cărora le oferă tot ceea ce au nevoie.

Mai mult, cei doi s-au făcut cunoscuți și prin prisma show-urilor TV la care au participat, acolo unde și-au prezentat povestea lor de viață și implicit, faptul că au reușit să-și construiască un imperiu pornind de jos.

A fost crescut în Reșița, într-o familie modestă, însă și-a dorit întotdeauna să evolueze și să-și construiască propria afacere.„Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20 de metri pătrați. Vin de la o condiție normală, iar lucrul acesta a fost și o bucurie și mi-a creat foamea să reușesc. Eram sătul de sărăcie, mâncam în fiecare zi pâine și ulei. Treptat, am făcut tot pe mâinile noastre, a fost o bucurie că am putut să facem.”, mărturisea Călin Donca în urmă cu mai mult timp, în cadrul unui show TV, potrivit Spynews.ro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button