Lifestyle

Cea mai frumoasă soprană a României vine la Târgu Jiu!

Frumoasa soprană Irina Baianț și-a anunțat fanii că la sfârșitul acestei luni urmează să susțină un concert cu împreună cu Orchestra Simfonică București – Bucharest Symphony Orchestra, în Târgu Jiu. 
 
„Dragii mei,
Urmează o perioadă intensă, cu evenimente încântătoare, pline de emoție și frumos.
În acest weekend ne vedem la Palatul Bragadiru unde vom merge în inima cântecului franțuzesc, alături de Adrian Nour, XENTI și alți muzicieni de elită care va vor încânta.
Apoi, pe finalul lunii, ne întâlnim la Târgu Jiu împreună cu Orchestra Simfonică București – Bucharest Symphony Orchestra.
 
În august, pe 18, voi fi pe aceeași scenă cu Yasmin Levy, pe care o admir și o prețuiesc, în evenimentul Fusion Music Fest, sub bagheta magică a lui Daniel Jinga și împreună cu Orchestra Națională a Operei. Și mai este un eveniment drag în august, sper să pot da, în curând, detalii.
Dacă nu știați, pentru ca s-a anunțat de foarte puțin timp, Bucureștiul va reuni între 1 și 15 septembrie cele mai mari voci de Operă din lume, printre care Anna Netrebko si Yusif Eyvazov, Piotr Beczała, Olga Kulchynska, Roberto Alagna, Rolando Villazón, Emily Pogorelc! În cadrul Masters of Classic am onoarea să urc pe scena Sălii Palatului pe 8 septembrie cu un repertoriu de operă pentru care am început munca alături de profesorul meu de canto!
Vă prețuiesc și vă mulțumesc pentru că-mi sunteți!
A voastră, Irina”, a scris soprana pe contul oficial. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button