News

Ce salariu primește un angajat la Lidl sau Kaufland

Un tânăr interesat să se angajeze la Lidl, după ce a găsit un anunț de angajare postat de companie, a început să se informeze în legătură cu salariile de la alte supermarketuri din țară.

Venit mediu brut lunar de 5700 RON raportat la norma de lucru mentionata in anunt (include salariu brut, tichete de masa, prime, bonusuri si sporuri”, se arăta în anunțul Lidl, de la care a început o adevărată dezbatere online.

Mai mulți actuali și foști angajați Lidl au confirmat că acela e salariul mediu. „Da, ofera. Sunt angajat LIDL de o saptamana, am pe contract 2900 LEI + 800 LEI bonuri de masa, dar crede-ma ca urmeaza sa-mi dau demisia saptamana viitoare. Nivelul de lucru e foarte mare, de abia ai timp de ‘pauza’, 8 ore nu faci niciodata, sunt mereu 9 ore de munca, iar stresul asta nu merita nici suma aia 5700 BRUTA transformata printr-un miracol in suma NETA. Multumeste-te mai bine cu mai putin ca e mai bine”, a spus un internaut.

„La Lidl Teius Bucuresti au incercat sa ma convinga sa lucrez pe 2100 in mana. Au inceput sa imi zica cum ca el vrea sa fiu mereu available si cand sunt acasa si de acord indiferent cand o sa fie nevoie sa ma trimita la alte magazine sa lucrez pentru aia cuz staff. Cand i-am intrebat de salariul de pe afisul ce il aveau in fata magazinului au zis ca ala e doar de reclama”, a sustinut un alt angajat Lidl.

La Kaufland, însă, salariile sunt ceva mai mici. „Salariul la Kaufland in primul an de lucru este 3.700 lei brut”, a spus cineva.

Potrivit siteului undelucram.ro, un Lucrator comercial casier câștigă la kaufland 2.300 lei, la care se adaugă și bonuri de 660 de lei. Un operator câștigă 2500 de lei, în timp ce salariul unui șef de raion se ridică la 3300 de lei, plus 600 de lei bonuri.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și
Close
Back to top button