News

Ce i-a spus Mirel, ucigașul tinerei din Padeș, tatălui său care l-a vizitat în arest

Ce i-a spus Mirel, ucigașul din Timișoara, tatălui său care l-a vizitat în arest. Părinții lui Mirel sunt devastați după crima săvârșită de fiul lor. Bărbatul a povestit ce i-a spus fiul său, când a fost să-l viziteze la închisoare. Distrus de durere, părintele nici nu și-a putut privi fiul în ochi pentru a-i spune ceva.

Andreea din Padeș, studenta la Medicină din Timișoara, a fost condusă ieri pe ultimul drum. La înmormântare, familia a fost de neconsolat, mama fetei a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a leșinat înainte ca fiica ei să fie condusă către cimitir, rudele, colegii și chiar și profesorii care i-au predat au venit să-i aducă un ultim omagiu tinerei la adresa căreia s-au spus numai cuvinte de laudă.

De partea cealaltă, și părinții lui Mirel s-au arătat extrem de afectați de tot ceea ce s-a întâmplat, tatăl său mergând la închisoare să-l viziteze.

„Ce a fost în mintea lui, spune: „nu ştiu ce am făcut şi de ce am făcut, dar îmi pare rău de fată’ Nu-mi pare rău că sunt aici (n.r la închisoare), dar mă doare sufletul. Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru. Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare, să ştiţi’, a declarat tatăl lui Mirel Dragomir, conform observatornews.ro.

Tatăl lui Mirel a mai spus că a muncit o viață întreagă atât el, cât și mama lui tocmai pentru ca lor, copiilor lor, să le fie bine, însă chiar și așa au ajuns într-o astfel de situație.

„Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizaţi, suntem nenorociţi. Am muncit o viaţă întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Şi au avut. Nu ştiu ce a fost”, a mai spus bărbatul, după ce și-a vizitat fiul, în arest.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button