News

Câți bani face un cerșetor într-o zi. Suma nu este deloc mică

Un videoclip devenit viral arată un cerşetor care povesteşte nonşalant cât de bună e viaţa sa şi, deşi câştigă zilnic mulţi bani, nu se numără printre cei cu încasări substanţiale.


Cerşetoria rămâne o “meserie” bănoasă, în ciuda faptului că oamenii îşi ţin economiile în conturi şi umblă cu tot mai puţini bani în buzunar. Totuşi mulţi împart puţinul cash pe care îl au la ei cu cei pe care-i consideră nevoiaşi, astfel că la sfârşitul zilei cerşetorii se aleg cu câştiguri considerabile.

Un vieoclip devenit viral pe TikTok a împărţit internetul în două. În timp ce unii îi plâng de milă cerşetorului care spune că la sfârşitul zilei numărăr 3-400 de lei, alţii reclamă că nu câştigă aceşti bani nici după 14 ore de muncă pe zi.

În videoclipul cu pricina, filmat într-un tren, cerșetor spune că viața sa este bună şi deşi face câteva sute de lei pe zi subliniază că nu face parte dintre cei care câştigă sume mari. Cât despre banii adunaţi, acesta spune că-i pune la “puşculiţă”.

Dialogul a fost filmat într-un tren, iar cerşetorul mai spune că cel mai fericit îl face faptul să mergă la biserică. “Te duci la biserică să cerşeşti, nu?”, este el întrebat, la care răspunde: “Da. Ce vrei să fac? Mă duc la pret şi îi spun dă-mi şi mie un bănuţ. Ce vrei să fac?”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button