Lifestyle

Cântăreața din Târgu Jiu le dă replica tuturor celor care o critică pentru felul în care arată!

Interpreta de muzică populară din Târgu Jiu, Maria Constantin, este una dintre cele mai îndrăgite interprete din România, însă așa cum are fani are, din păcate și haterii. Artista are însă o armă secretă împotriva celor care îi lasă comentarii răutăcioase la fotografii.

Maria Constantin are sute de mii de fani în mediul online, însă printre aceștia se regăsesc și persoanele care o urmăresc deși o critică pe rețelele sociale. Așa se face că de această dată, internauții au fost deranjați de noua culoare de păr a artistei. Frumoasa cântăreață a renunțat pentru o scurtă perioadă la blond, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în fotografiile din timpul vacanței alături de logodnicul ei. Artista este conștientă de faptul că este mare lucru ca cineva să îi scrie, deși nu o apreciază, pentru că gestul înseamnă timp, iar în prezent timpul este unul dintre cele mai importante lucruri pentru oameni.

„ La comentariile de hate eu dau like tot timpul pentru că oamenii aceștia își ocupă din timpul lor, care mi se pare cel mai prețios lucru și mi-l acordă mie ca să îmi scrie aceste mesaje, ceea ce este foarte important pentru mine.

Când vine vorba de schimbarea culorii părului, eu sunt de aceeași părere cu ei, numai că după ultimele luni eu am avut mari probleme cu părul și nu mai am cum, momentan, să revin la blond pentru că este foarte ars și foarte degradat și tocmai de aceea mi-am și schimbat culoarea părului. Când m-am întors în România eu am avut o reacție la păr. Blondul respectiv se deshidratase așa tare că s-a făcut verde. Adică nu mai avea nici măcar cea mai mică hidratare. Am încercat cu fel și fel de tratamente, dar nu am reușit. Nu a fost nici varianta mea preferată, dar momentan nu am ce să fac „, a declarat pentru wowbiz.ro Maria Constantin.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button