Politică

Candidatul PNL la Primăria Tismana: Trebuie să aducem investitori

Partidul Național Liberal l-a desemnat candidat la Primăria Tismana pentru alegerile din 9 iunie pe consilierul local Dragoș Frățilescu.

Dragoș Frățilescu afirmă că a decis să intre în bătălia electorală pentru scaunul de primar al orașului Tismana pentru că își dorește să realizeze ceva pentru comunitatea locală.

Consilierul local consideră că atragerea investitorilor și dezvoltarea turismului ar trebui să fie prioritățile autorităților locale.

„În primul rând, am luat această decizie pentru a face ceva pentru comunitatea noastră din Tismana. Sunt lucruri începute, lucruri care s-au mișcat, în ultimii ani, dar sunt și multe neduse la capăt. Pentru asta mi-am luat acest angajament, să finalizez lucrările care mai sunt acum în curs, să încep altele noi, mai ales infrastructură, să reușim să aducem niște investitori, pentru că, în momentul de față, în Tismana nu avem o mică industrie. În privința asta va trebui să mai aducem un plus, în condițiile în care toate s-au scumpit, în ultimii ani, mă refer la taxe, salubritate. În momentul de față, locurile de muncă sunt asigurate doar de marketuri, mici întreprinderi private și cam atât, nu avem, să zicem că avem o fabrică, ceva, care să producă ceva pentru a avea o siguranță.

Tismana, chiar dacă e un orășel mai mic, e un oraș cu renume, are posibilitatea, mai ales că în zona turismului stăm destul de slab. Adică, dacă dezvoltăm un pic latura asta, cred că se poate face ceva și sunt sigur de asta, nu cred că este cineva în țara asta să nu fi auzit de Tismana. Renumele dă, oarecum, și o siguranță celor care vor să investească. Tismana nu este suficient promovată, noi avem o zonă foarte frumoasă. Mă refer nu numai că avem anumite obiective, dar avem și o zonă foarte frumoasă, avem niște văi foarte frumoase, se pot dezvolta foarte multe lucruri acolo. În momentul de față, nu există și nu s-a pus accent atât de mult pe turism, în ultimii ani”, spune candidatul PNL.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button