News

Calvarul trăit de un adolescent luni de zile. A fost violat în mod repetat de un coleg mai mare

Deși pare un scenariu deprins dintr-un film horror, este, din păcate, povestea adevărată, trăită de un adolescent din orașul Iași. A fost abuzat sexual și șantajat constant, timp de un an, de un coleg mai mare de liceu.

Luni de zile, băiatul mai mic a fost violat, agresat sexual, filmat în ipostaze sexual explicite și apoi șantajat de colegul mai mare, trimis acum în judecată printr-o decizie a procurorilor DIICOT din Iași.

Coșmarul adolescentului a început în vara anului 2020 când a făcut greșeala să-și facă o fotografie dezbrăcat și să trimită imaginea unui coleg mai mare. Acesta din urmă, a profitat de vulnerabilitatea băiatului și l-a forțat să întrețină cu el relații sexuale. Dacă băiatul opunea rezistență, se zbătea sau refuza pur și simplu să se dezbrace era bătut sau șantajat cu publicarea fotografiilor compromițătoare pe rețelele de socializare.

Elevul a trăit luni la rând, din iulie 2020 și până în vara anului următor, un adevărat coșmar, detaliile din anchetă fiind de nedescris.Agresiunile sexuale s-au petrecut aproape în văzul lumii. În toaletele publice dintr-un mall din Iași, în baia școlii, dar cele mai multe din lungul șir de abuzuri s-au petrecut în toaleta de la Cafeneaua Piața Unirii, din zona centrală a Iașului, sau din zona magazinului Flux.

 

 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button