News

Bărbat depistat în timp ce încerca să vândă un pistol-mitralieră

Un bărbat de 43 de ani a fost depistat, astăzi, de poliţiştii oraşului Măgurele, în timp ce încerca să vândă o armă letală şi muniţia aferentă acesteia unei alte persoane, în comuna Jilava. „La data de 20 martie, poliţiştii oraşului Măgurele au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în cursul zilei de astăzi, urmează să cumpere o armă letală şi muniţia aferentă acesteia, tranzacţie ce se va desfăşura la domiciliul vânzătorului, din comuna Jilava”, informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov (IPJ Ilfov).

Poliţiştii din Măgurele au efectuat verificări şi au constatat că pe numele bărbatului de 43 de ani, care ar fi urmat să vândă arma, au fost emise două mandate de executare a pedepsei închisorii. „Imediat, poliţiştii din Măgurele, împreună cu poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, s-au deplasat la adresa respectivă, iar în baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii au descins în imobil, context în care l-au depistat în flagrant delict pe bărbatul de 43 ani, în timp ce acesta oferea spre vânzare bărbatului de 42 de ani o armă letală şi muniţia aferentă acesteia”, arată sursa citată. Poliţiştii ilfoveni au pus în aplicare cele două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe numele bărbatului în cauză, de către Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti la datele de 28 februarie şi 5 martie, pentru infracţiuni la regimul rutier.

„Arma letală şi cele 11 cartuşe au fost ridicate şi indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor”, precizează IPJ Ilfov. Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor,.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button