News

Au întrebat dacă seismele din Gorj au legătură cu zăcământul descoperit de OMV

Parlamentarii AUR i-au solicitat premierului Marcel Ciolacu să comunice public ce a discutat cu reprezentanţii OMV şi dacă recentele zăcăminte de ţiţei şi gaze descoperite au legătură cu seismele care au avut loc în Oltenia.

“N-am văzut concluziile acelor discuţii în spaţiul public, am văzut tot felul de elucubraţii. Dacă aşa are de gând premierul Marcel Ciolacu să-şi deruleze mandatul, înseamnă că nu vom mai avea o ţară după 18 luni”. a declarat deputatul George Simion, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.
El a criticat şi faptul că o companie românească de zboruri nu are acces pe Aeroportul din Braşov, “inaugurat cu mare fast”.
“După instalarea noului Guvern, o nouă întâlnire de taină de această dată între reprezentanţii OMV şi premierul României. De ce este această companie atât de importantă în punerea în operă a programului de guvernare al PSD şi PNL sub sloganul de ‘patriotism economic’, vom vedea negreşit prin măsurile care urmează a fi luate de acest Guvern. (…) Îi solicităm domnului premier Marcel Ciolacu să explice ce anume a avut discutat cu OMV, şi dacă a aflat care sunt cauzele cutremurelor din Oltenia, de exemplu, dacă ele sunt în legătură directă sau nu, cu descoperirile OMV privitoare la noi resurse de ţiţei şi gaze atât în Oltenia cât şi în Muntenia”, a afirmat senatorul AUR, Tîrziu.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button