News

ATENȚIE! Dacă ești abonat Digi RCS-RDS

Digi RCS-RDS, liderul pieței de telecomunicații din România, continuă să ofere clienților săi oferte imbatabile. De această dată, compania lansează un nou serviciu la un preț extrem de atractiv și anunță reducerea facturilor la jumătate.

Având în vedere că vara este sezonul vacanțelor, Digi RCS_RDS a inițiat campania promoțională „Roaming prietenos”, desfășurată în perioada 27 mai – 18 august. Aceasta oferă clienților care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, pe o perioadă de până la 8 luni. În plus, Digi RCS-RDS propune tarife de roaming extrem de avantajoase în statele membre SEE (Spațiul Economic European).

În contextul sezonului estival, Digi RCS-RDS a venit cu o ofertă atractivă, reducând facturile la jumătate. Campania „Roaming prietenos” permite abonaților, atât noi cât și existenți, să se bucure de vacanță, menținând în același timp legătura cu cei dragi, fără a se îngrijora de costurile ridicate ale traficului de date și apelurilor internaționale.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button