NewsȘtiri

Atelierele „Le Charme” din Târgu Jiu, pregătiri intense pentru Crăciun! Cu ce surprize sunt așteptați copiii!

Atelierele de creație „Le Charme” din Târgu Jiu îi așteaptă cu drag pe copiii care doresc să învețe tehnici de realizare a unor obiecte decorative pentru Crăciun, tehnici de decorare sau modalități de a recicla creativ! Laura Manea, creatoare brandului, va da startul înscrierilor începând cu 19 noiembrie 2023.
„Se apropie cu pași grăbiți cea mai frumoasă sărbătoare: Crăciunul! Pentru că ne dorim să vă oferim momente de neuitat, începând cu 19.11.2023, copiii și mamele lor sunt așteptați la Atelierele Le Charme în miros de sărbători cu iz de bucurie, iar în fundal va fi sunetul îmbucurător al focului ce arde în șemineu! Ce poate fi mai frumos? Atmosfera de poveste va fi întregită de surprizele special pregătite pentru cei mici. Nu vor lipsi ciocolata caldă și cozonacul îmbietor, nici minunatele povești și frumoasele prietenii care se vor lega între participanți, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată!
Încet-încet, cu toții începem pregătirile de Crăciun! Tocmai de aceea, ne-am gândit că va fi minunat ca mamele să poată să învețe tehnici decorative alături de copiii lor în Atelirele Le Charme! Vor crea împreună obiecte decorative pline de farmec, obiecte pe care le vor prețui, pe care le vor putea păstra sau dărui!
Sărbătorile vor fi pline de creativitate anul acesta! Ca de obicei, înscrierile la ateliere se fac la numărul de telefon 0755 741 074 sau whatsApp , vă așteptăm cu drag”, a transmis Laura Manea, creatoarea brandului Le Charme.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button