CulturăNews

Atelier de visuri, la Muzeul Județean Gorj

Atelierul de visuri „Eu, peste 20 de ani” a fost provocarea săptămânii la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”, în cadrul Programului de Educație Muzeală. Activitățile făcute cu această ocazie au avut drept scop dezvoltarea personală a participanților, pentru descoperirea vocației, pe viitor.

La activități au participat 40 de copii, în două serii, printre care și elevii unei clase de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu. Din program au făcut parte: vizitarea expoziției de istorie și arheologie, precum și a expoziției temporare Nicolae Miloșescu (proprietarul primei tipografii din Gorj); un joc de introspecție și concentrare; vizionarea unui filmuleț educativ, din care copiii au aflat cum și-a descoperit vocația o elefănțică; atelierul de visuri „Eu peste 20 de ani”, în care participanții au experimentat conturarea chipului lor de adulți, precum și a profesiei în care cred că ar putea excela. Copiii au conștientizat, cu această ocazie, faptul că, pentru a-și croi un drum de succes în viață și pentru a fi fericiți în ceea ce fac, trebuie să-și descopere vocația și să-și atingă potențialul.

Programul de Educație Muzeală este organizat de Consiliul Județean Gorj, prin Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button