News

Anunțul făcut astăzi de Casa de Pensii Gorj! Este termen limită

Casa de Pensii Gorj anunță faptul că pentru seria nr.11/2024 s-au primit biletele de tratament balnear cu dată de începere a sejurului în perioada 28 – 31 iulie 2024.

CJP Gorj, pentru seria nr.11/2024, i-au fost repartizate 175 bilete pentru următoarele stațiuni: – 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Călimănești, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Moldova, Vatra Dornei.

 

Din cele 175 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 150 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut, în limita locurilor repartizate pe stațiuni și unități de cazare.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar titularul are obligația să se prezinte în stațiune la data înscrisă pe bilet.

În cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament balnear aceluiași beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuții sau gratuit.

Lista cererilor aprobate este afișată la sediul instituției și pe pagina de internet a CJP Gorj: https://cjpgorj.ro/informatii-de-interes-public/bilete-de-tratament/bilete-an-2024, iar lista cererilor neaprobate este afișată doar pe pagina de internet a CJP Gorj.

Diagrama de alocare automată a biletelor de tratament balnear, realizată de aplicația informatică, nu poate fi modificată.

Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele rămase disponibile, se vor distribui în zilele de 15, 16, 17, 18, 19 si 22 iulie 2024, în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar.

În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear, în perioada programată, și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament, despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.

Situația biletelor de tratament disponibile pentru seria nr.11/2024, cu dată de intrare în perioada 28 – 31 iulie 2024, se prezintă astfel:

Nr.
Crt. STAŢIUNEA NUMĂR LOCURI
1. AMARA 3
2. BUZIAS 14
3. COVASNA 2
4. SLANIC MOLDOVA 6
T O T A L 25

Aceste bilete se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.

Toate biletele nevalorificate până în data de 22 iulie 2024, ora 14:00, vor fi redistribuite începând cu data de 23 iulie 2024, ora 8:00, până inclusiv în momentul începerii sejurului.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului, sau în cazuri excepționale, unei alte persoane, desemnate de către titular pe bază de procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button