News

Anunț pentru toți pensionarii din Gorj

S-au primit biletele de tratament balnear pentru seria nr.9/2023 cu data de intrare în perioada 09 – 12 IULIE 2023.
În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 165 de bilete pentru tratament balnear.
Din cele 165 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 159 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.
Repartizarea nominală pe stațiuni este afișată la sediul instituției, cât și pe pagina de internet a CJP Gorj: https://cjpgorj.ro/prestatii/bilete-de-tratament/2023
Conform CRITERIILOR, diagrama de alocare automata a biletelor de tratament balnear, realizata de aplicatia informatica SPA, NU POATE FI MODIFICATA
Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui în zilele de 26, 27, 28, 29 și 30 iunie 2023.
În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.
Situația locurilor disponibile pentru seria nr.9/2023, cu data de intrare în perioada 09 – 12 iunie 2023, se prezintă astfel:
1. OCNA SUGATAG – 2 locuri
2. PUCIOASA – 2 locuri
3. TG OCNA – 2 locuri
Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.
Toate biletele nevalorificate până în data de 30 iunie 2023, ora 13:30, vor fi redistribuite începând cu data de 03 iulie 2023, ora 8:00, până inclusiv in data de incepere a seriei.
Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button