News

Anunț al UATTA Motru!

„Ne aflăm la jumătatea lunii martie, lună aferentă sezonului de iarnă, sezon in care, din formularele de evaluare completate de Asociațiile de Proprietari și principalii beneficiari apreciază serviciile “SC UATAA MOTRU SA. ”ca fiind foarte bune și de care sunt foarte multumiți.
De asemenea beneficiarii apreciază serviciile “SC UATAA MOTRU SA.”din această iarnă ca fiind mai bune decât anii precedenți și consideră că este o unitate de interes local pentru care trebuie să se găsească soluții viabile.
In acest sens, pentru funcționarea in bune condiții a acestei societăți este necesar ca beneficiarii serviciilor să dea dovadă de responsabilitate și sa-și achite facturile restante, iar împotriva celor care refuză achitarea acestora Asociațiile de Proprietari să ia măsurile legale.
Menționam că, încasările pe prima parte a lunii martie, pe care le anexăm, nu dau dovadă de responsabilitate, motiv pentru care vă rugam să tratați cu seriozitate achitarea facturilor astfel încât societatea, să-și poată desfășura activitatea și să-și poată efectua lucrările de reparații, necesare pentru pregătirea sezonului următor” a transmis conducerea UATTA Motru.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button