News

Angajata unui hipermarket a fost înjunghiată de un coleg

Atac sângeros surprins de o cameră de supraveghere într-un depozit din Ştefăneşti al unui lanţ de hipermakerturi. O angajată a fost înjunghiată din senin de un coleg, care a urmărit-o preţ de câteva secunde înainte de a o ataca. Agresorul a fugit imediat după incident şi a fost prins de poliţişti pe Şoseaua de Centură.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul îşi urmăreşte colega preţ de câteva secunde, după care o atacă pe la spate, fără ca aceasta să vadă, are în mână un cuţit şi o înjunghie pe femeie. Bărbatul de 33 de ani a fugit apoi pe un câmp din zona centurii  Bucureşti, în încercarea de a scăpa de poliţişti. A fost prins la scurt timp de agenţii IPJ Ilfov, în Afumaţi, unde a fost somat cu armele de foc şi imobilizat. Obiectul ascuțit, ce ar fi fost folosit la săvârșirea faptei, a fost ridicat.

Femeia se află în continuare la spital în stare critică. A fost deschis dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button