News

Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112. Copila de 12 ani a dispărut

Dacă ai văzut-o pe fata din imaginea de mai jos, anunță autoritățile! Adolescenta în vârstă de 12 ani a dispărut de la domiciliu, din Șoimuș. Potrivit informațiilor transmise de oamenii legii, Drăguț Daria-Florina ar fi plecat să se vadă cu un prieten, dar nu a mai revenit acasă.

Drăguț Daria-Florina, în vârstă de 12 ani, din Șoimuș, Hunedoara, a fost dată dispărută. În cursul zilei de azi, familia adolescentei a anunțat că aceasta e de negăsit. Potrivit informațiilor, aceasta ar fi plecat pe furiș de la domiciliu pentru a se întâlni cu un prieten și nu a mai revenit acasă.

Ai văzut-o pe fata din fotografia de mai sus? Dacă da, anunță poliția. Drăguț Daria-Florina, o adolescentă în vârstă de 12 ani, din localitatea Șoimuș, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Apropiații spun că tânăra a plecat de acasă în cursul zilei de duminică, pentru a se întâlni cu un prieten, și nu s-a mai întors la domiciliu.

Cei care dețin informații despre adolescentă să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

”La data de 31 martie 2024, în jurul orei 12:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au fost sesizați de o femeie din comuna Șoimuș cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 31 martie 2024, la ora 10.00, în timp ce se afla la domiciliu, a observat că fiica sa, DRĂGUȚ DARIA FLORINA (foto), în vârstă de 12 de ani, nu se mai afla în camera sa, iar în urma verificărilor făcute de aceasta a rezultat că fiica sa a plecat de la locuință în cursul nopții, posibil pentru a se întâlni cu un prieten cunoscut pe o rețea de socializare.”, transmite IPJ.

sursa: https://spynews.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button