NewsSocietate

Adolescentul în vârstă de 15 ani electrocutat în Gara Târgu Jiu se află încă în spital și are mare nevoie de ajutor! Apelul disperat al mamei sale

Ramona Petrișor din Târgu Cărbunești este mama adolescentului în vârstă de 15 ani care în noiembrie anul trecut a fost electrocutat în Gara Târgu Jiu.

La mai bine de două luni de la incident, adolescentul Vlăduț Andrei Honcilă, încă se află internat într-un spital din București.

„Suntem încă la spital. În acest moment noi îl punem în poziția de șezut căci nu se poate ridica singur. Piciorul drept este cel mai afectat, are mulți nervi afectați căci pe acolo a trecut curentul. Urmează să mai fie supus la încă o intervenție chirurgicală, iar apoi vom merge acasă pentru recuperare. Medicii de aici ne-au transmis că va avea nevoie de foarte multe ședințe de recuperare însă am speranța că totul va fi bine. Pe lângă ședințele de recuperare la clinicile specializate vom avea nevoie și de anumite modificări acasă căci va trebui să fac cu el în fiecare zi exerciții. Este un drum foarte lung și extrem de costisitor, nu mi-am dorit să apelez la ajutorul oamenilor însă știu că vor fi cheltuieli peste puterile mele financiare”. ne-a transmis Ramona Petrișor, mama adolescentului electrocutat în Gara Târgu Jiu.

Ramona Petrișor ne-a mai transmis că angajatele de la UPU Târgu Jiu îi vor dărui un scaun cu rotile extrem de  necesar pentru transportul adolescentului.

Oamenii cu suflet mare care doresc să îi întindă o mână de ajutor Ramonei pot face donații în contul RO27 BREL 0005 5430 8389 0100, beneficiar Andreea Ramona Petrișor. 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button