News

Adolescentă, în stare gravă după ce a născut prematur acasă. Ar fi intrat în travaliu după ce a fost bătută de tată

Caz şocant în Galaţi unde un bărbat a sunat la 112 ca să anunţe că fiica sa, însărcinată, are nevoie de medici. Echipajul a descoperit că fata de 17 ani născuse prematur, iar bebeluşul era în stare gravă. Grav este faptul că tânăra ar fi intrat în travaliu după ce a fost lovită de tatăl său.

Au fost deschise mai multe anchete în acest caz tocmai pentru a se afla ce s-a întâmplat. Tatăl ar fi lovit-o pe fiica sa de 17 ani și tot el a sunat apoi la 112 să anunțe că fata sângerează abundent, fără să ofere însă prea multe detalii.

Când echipajul de pe ambulanță a ajuns la domiciliul respectiv, a observat faptul că adolescenta născuse prematur, un bebeluș de două kilograme care era în stop cardio respirator. Medicii au încercat să-l salveze însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru el și a fost declarat decesul.

Fata de 17 ani a fost și ea transportată în stare destul de gravă la spital, unde primește îngrijiri medicale dar și consiliere psihologică. S-au deschis mai multe anchete în acest caz, atât un dosar pentru pentru ucidere din culpă, cât și o anchetă a celor de la Direcția pentru Protecția Copilului pentru a vedea cu exactitate cum s-a ajuns la această situație.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button