NewsȘtiri

Acțiune organizată la Târgu Jiu cu ocazia Săptămânii Apelor

Asociația Opportunity Club revine cu un nou proiect abia scos din fabrică, intitulat: ,,Târgu-Jiu, Mediu de viață și relaxare”. Evenimentul va avea loc la Târgu Jiu în data de 18 Martie 2023, începând cu ora 09.00.

Susținut de Lidl România și de Asociația ,,Mai Mult Verde” proiectul are ca și scop evidențierea frumuseților naturii din orașul Târgu-Jiu, importanța ecologizării și a existenței spiritului civic atât între copii cât și între adulți. Astfel, pe toată durata desfășurării proiectului, 100 de elevi din școlile partenere și anume Școala Gimnazială Constantin Brâncuși și Liceul Teologic, împreună cu voluntarii ce reprezintă asociația, vor participa la activități de ecologizare în Parcul Central și pe Insuliță, pentru ca la final aceștia să fie premiați.
Acțiunea face parte din programul ,,Cu Apele Curate”, lansat în 2019 de Asociația ,,Mai Mult Verde” și Lidl România ca un apel la combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile riverane.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button